Dream Team vandt Den Gyldne Plovspids

Dream-Team-vandt-Den-Gyldne-Plovspids
Fire nyudlærte jordbrugsmaskinførere afslutter deres uddannelse med en ekstra anerkendelse.

Christian Østergaard, Mathias Nielsen, Søren Thomsen og Jacob Samuelsen. Det er navnene på dette års vindere af Den Gyldne Plovspids fra JU Århus, Bredballegård.

De fire jordbrugsmaskinførere modtog Den Gyldne Plovspids ved dimissionsfesten på Bredballegård 25. februar, og det var uddannelsesleder Poul Arne Jansen, der stod for overrækkelsen.

– Det har været rigtig tæt løb i år. Det er decimaler, der skiller første- og andenpladsen ad, men I fire har i den forgange skoleperiode bevist, at Den Gyldne Plovspids denne gang skulle tilfalde jer, sagde Poul Arne Jansen, før han overrakte prisen til Dream Team 2016.

Eftertragtet trofæ

Uddannelseslederen bemærkede i øvrigt, at plovspidsen, som nu er blevet uddelt i en årrække, efterhånden har fået så meget prestige, at den er et trofæ, maskinførereleverne har for øje allerede tidligt i uddannelsen.

– Det summer i krogene, når det kommer til plovspidsen, og sådan skal det være. I er her jo for at vise jeres værd og for at gøre jeres allerbedste. Og det har I fire gjort. Tillykke med det.

Den Gyldne Plovspids 2016

Den Gyldne Plovspids

  • Er en forgyldt plovspids fra skolens Kverneland plov, som eleverne har brugt på markerne omkring skolen i løbet af deres uddannelse
  • Prisen uddeles til den gruppe, der i de sidste 20 uger af deres skolegang har ydet en særlig indsats
  • Vinderne kåres på baggrund af et samlet karaktergennemsnit i discipliner, udvalgt af skolens undervisere
  • Prisen uddeles hvert år ved jordbrugsmaskinførernes dimissionsfest på Bredballegård