Fortsat blokade

Forside 8-15Selvom lensgreve Frants Bernstorff-Gyldensteen nu skal efterbetale 30.000 kroner efter forlig med 3F i en sag om social dumping, fortsætter 3F konflikten mod de to firmaer, der leverede arbejdskraften til godset Gyldensteen.

De to firmaer er  Ent Flex ApS og GrøntPak Aps.

I Magasinet GRØNT, der netop er udkommet kan du læse meget mere om især Ent Flex, der har flere interessante sammenfald i ejerkredsen. Du kan finde magasinet som pdf-fil og e-paper her på siden.
Således er EntFlex ApS. et selskab under koncernen Administrationsselskabet, der har hjemsted i Roskilde.
Af andre kendte underselskaber kan nævnes Baltic Workforce og Admin, der leverede billig østeuropæisk arbejdskraft til en række gartnerier i Jylland.
BOD PÅ 30.000 KR.

Lensgreve, kammerherre og hofjægermester Frants Bernstorff-Gyldensteen, skal af med 30.000 kroner i bod til 3F efter han har brugt østarbejdere, der har tjent 65 kroner i timen før skat for arbejde i dette efterår på hans store gods på Nordfyn.

3F, Frants Bernstorff-Gyldensteen og hans arbejdsgiverforening, GLS-A, indgik forlig i lønsagen på et mæglingsmøde 15. december på godset Gyldensteen.

– Der har været tale om massiv underbetaling af østarbejdere i forhold til overenskomsten. Vi er tilfredse med, at sagen hurtigt blev løst, og virksomheden nu betaler den aftalte kompensation, siger Morten Fischer-Nielsen, forhandlingssekretær i Den Grønne Gruppe i 3F.