Kongres med vokseværk

Planteavls forsøgMere end 2000 landmænd, rådgivere, forskere og studerende fra hele landet komme ri januar til den årlige plantekongres i Herning for at tage del i fællesskabet, pleje netværket og blive tanket op med ny viden, friske tanker og skæve ideer.

I 2016 finder Plantekongressen sted 20. og 21. januar. Men den bliver ikke helt, som den plejer.

En iøjnefaldende forandring er, at Plantekongres 2016 foregår på to lokaliteter – dels i Messecenter Herning, dels i Herning Kongrescenter. En anden synlig forandring er de mange gratis busser, som på bare otte minutter bringer dig mellem de to lokaliteter.

Årsmøde for Planteproduktion (Landsplanteavlsmøde) trækker  ca. 1.400 mennesker i Messecentret, og igen i år er der lagt op til et årsmøde med masser af debat, afstemninger i salen og en skarp konferencier, som styrer mødet og presser indlægsholderne til at give klare svar.

Forandringerne har også ramt selve kongressen, som begynder efter frokost onsdag 20. januar. Vanen tro sammensætter du din personlige plantekongres, men i år er repertoiret udvidet fra 88 til 99 sessioner, hvoraf de 11 sessioner foregår i Messecenter Herning onsdag eftermiddag. Her kan du også krydre din dag med et besøg på FarmerTech-udstillingen.