Byhaver nomineret

tagtomat_copenhagen-cookingspot_2015-08-22_img_3311_1800px-web-188x188Det københavnske byhave-projekt TagTomat er blandt de fem nominerede, når Årets grønne frontløber skal vælges.

Prisen hedder officielt Det Bæredygtige Element 2015, og uddeles på konferencen Building Green, der foregår i Forum, København, 28.-29. oktober.

TagTomat er i bogstaveligste forstand et græsrodsprojekt, skabt af bybonden Mads Boserup Lauritsen, der i 2011 fik den ide at dyrke grøntsager i selvvandende plantekasser på taget af et skraldeskur i sin baggård på Nørrebro.

Siden har det udviklet sig med en række grønne projekter i hovedstaden, og er nu nomineret blandt fem til den ærefulde pris.

De øvrige nominerede er byggefirmaet Logik og Co, projektet Green Footprint Park, projektet Den Grønne Friskole samt de diffusionsåbne konstruktioner i Det Åndbare Hus.

Det er femte gang Building Green gennemføres, og i år er der hele 15 talere og 25 seminarer. Her får du mulighed for at holde dig ajour med de nyeste trends, politiske tendenser og innovative nyheder fra branchen.

Det er gratis at deltage i Building Green, og du kan hente programmet for de to dages udstilling, seminarer og konferencer her