Snup en pastil

imagesHvorfor bide smerterne i dig, når du kan bruge din sundhedsordning? Sådan lyder budskabet i det brev, som PensionDanmark nu sender ud til en stor gruppe medlemmer – med en pille !

Medlemmer, som aldrig har brugt deres sundhedsordning, vil i løbet af efteråret modtage et brev fra PensionDanmark. Med brevet følger en pilleæske – ikke med smertestillende piller, men med mintpastiller. Budskabet er: Brug din sundhedsordning, hvis du har smerter i led og muskler, så kan du måske undgå smertestillende piller.

”Det er bare med at bruge sundhedsordningen, hvis man har ondt i kroppen. Fx kan man tage rygproblemer i opløbet, inden det bliver alt for slemt. På den måde er ordningen med til at forebygge fysisk nedslidning, som er den hyppigste årsag til førtidspension blandt vores medlemmer,” siger PensionDanmark.

 

FAKTA:

Om PensionDanmark Sundhedsordning

  • Tværfaglig behandling hos en kiropraktor, fysioterapeut, massør eller zoneterapeut, hvis du har problemer i led, muskler og sener. Ingen krav om lægehenvisning. Mere end 120 sundhedscentre fordelt over hele landet.
  • Hurtig diagnose, der hjælper dig, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Du får hjælp fra en sygeplejerske, der hjælper dig gennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid.
  • Telefonisk sygeplejerskerådgivning målrettet medlemmer, der er sygemeldte, eller som ofte må melde sig syge.
  • Telefonrådgivning, hvor du kan få psykologhjælp, misbrugsrådgivning samt vejledning om behandlingstilbud i det offentlige sundhedssystem mv.

 

Læs mere og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.