Sundhedsordning holder sommerferie

Medlemmernes sundhedsordning i PensionDanmark giver adgang til forebyggende behandlinger på over 120 sundhedscentre fordelt over hele landet. Men i sommerferien vil de fleste sundhedscentre have lukket i ugerne 29-31.

Der vil være et mindre antal sundhedscentre åbne, hvor det er muligt at fortsætte eller afslutte et behandlingsforløb. Du vil ligeledes have mulighed for at få tid til akutbehandling ved en fysioterapeut eller kiropraktor. Tidsbestilling i ugerne 29-31 kan kun ske via telefon 7010 0806.

Hurtig diagnose og telefonisk rådgivning er åben

Hurtig diagnose og den telefoniske sundhedsrådgivning på telefon 7010 0806 lukker ikke og vil være åben hen over sommeren. Det gælder også sygeplejerskerådgivningen, hvor du kan ringe og få en fortrolig samtale med en sygeplejerske, der kan hjælpe med råd og vejledning omkring sundhed, sygdomme og behandling. Ring på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

Læs mere om sundhedsordningen på pension.dk/sundhed.