NYE GARTNERE

Torsdag 26. marts kan 38 nye gartnere sige farvel til skolebænken og goddag til et travlt liv som henholdsvis væksthusgartnere og produktionsgartnere.

De er nemlig blevet færdig med uddannelsen på JU Beder, og det fejres med en dimissionsfest torsdag 26. marts.

De 18 væksthusgartnere ses her:

Bageste række fra venstre: Jacob Harbo Juhler, Sune Erik Lundberg, Diana Mygind Bendtsen, John Ullemose, Kasper Freiesleben Jørgensen, Mie Zimmermann og Henriette Trier Taasti Bejstrup Midterste række fra venstre: Margarita Cerenovic, Sofie Fredslund, Tenna Dahl Nielsen, Carina Lund, Helle Poulsen, Sandra Mørk Hauggaard og Josefine Hjort Andersen Forreste række: Lisa Sørensen von Seelen, Henriette Stampe Markussen og Camilla Prang Jørgensen Ikke på billedet: Michael Førslev Bach Pedersen
Væksthusgartnere 2015: Bagest fra venstre: Jimmi Marinus Knudsen, Mick Yde Sørensen, Kenneth Lundø Jørgensen, Nick Sletskov Larsen, Bjarne Højlund, Dennis Sand Gudiksen, Christina Louise Filsø, Morten Jæger Pedersen, Lukasz Dariusz Chrystofiak, Margarita Cerenovic og Ida Christine Kjær. Forrest fra venstre: Tina Nielsen, Dennis Frøhlich Jørgensen, Kenneth Sloth Sørensen, Malene Vogt Urup, Søren Peter Børresen Andersen, Lykke Würtz Wils og Kimi Kvist Larsen.

De 18 produktionsgartnere ses her:

Produktionsgartnere 2015
Produktionsgartnere 2015: Bageste række fra venstre: Jacob Harbo Juhler, Sune Erik Lundberg, Diana Mygind Bendtsen, John Ullemose, Kasper Freiesleben Jørgensen, Mie Zimmermann og Henriette Trier Taasti Bejstrup Midterste række fra venstre: Margarita Cerenovic, Sofie Fredslund, Tenna Dahl Nielsen, Carina Lund, Helle Poulsen, Sandra Mørk Hauggaard og Josefine Hjort Andersen Forreste række: Lisa Sørensen von Seelen, Henriette Stampe Markussen og Camilla Prang Jørgensen Ikke på billedet: Michael Førslev Bach Pedersen