Pensionsoversigten for 2014 på vej

penge_6Når du inden længe modtager den årlige pensionsoversigt fra PensionDanmark, er det en god mulighed for at tjekke, hvordan det står til med dine pensionspenge. Af oversigten kan du bl.a. se størrelsen på din opsparing pr. 31. december 2014, og hvordan du er forsikret.

Pensionsoversigten er også en oplagt anledning til at kigge dine forsikringer efter i sømmene. Forsikringerne passer som udgangspunkt til de flestes behov. Men måske er du blevet gift eller skilt, er flyttet i hus eller har fået børn siden sidste pensionsoversigt – og så kan det være en god ide at justere i forsikringerne.

Hvis du logger ind på din personlige side på PensionDanmarks hjemmeside, kan du se dine forsikringer og fx:

  • Vælge mindstebeløb til dine efterladte, hvis du dør før pensionsalderen
  • Bestemme, hvem der får pengene
  • Vælge beløb ved førtidspension
  • Vælge, hvor meget du skal have, hvis du bliver alvorligt syg.

I løbet af marts kan du finde din pensionsoversigt enten i indbakken på pension.dk/dinpension – eller i e-Boks, hvis du har valgt dette. For at se pensionsoversigten logger du blot på med NemID.