SKOVENS DAG

25.02.14 | 14:35 nj

 

SkovtopSkovens Dag afholdes i år 4. maj,. Som skovejer eller ansat i skovene kan det være oplagt at invitere offentligheden indenfor – især efter de voldsomme storme.

Skovens Dag er blevet en tilbagevendende begivenhed – og det er ikke uden grund. Det landsdækkende arrangement er nemlig en oplagt mulighed for at vise den brede offentlighed, hvad det er, der foregår i skovene, og hvilken både samfunds- og naturmæssig betydning skovbruget har. Det er således de perfekte rammer for at gennemføre en charmeoffensiv, der kan være med til at præge den almindelige danskers opfattelse af skovbruget.

Arrangementet finder sted i cirka 50 private og kommunale skove fordelt over det meste af lande, og de deltagende skovejere bestemmer selv dagens indhold og omfang – dog skal det dækkes ind under dette års overordnede tema, som er Skovens Folk.

Er man skovejer og har interesse for at være med til at afholde Skovens Dag, kan man gå ind på her, og tilmelde sig. Her er der i øvrigt også gode råd til afvikling af arrangementet.

.