NYT BLAD PÅ GADEN

Forside -7-13

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er årets sidste udgave af GRØNT på vej ud til alle vore læsere – og når vi nu selv skal sige det er det blevet et rigtigt godt blad.

Af gode historier kan vi nævne historien om Walter og Mihai (billedet) – det er en ægte julehistorie, om hvordan to mænd med vidt forskellig baggrund fandt hinanden helt tilfældigt – og skabte et flot venskab.

Vi fortsætter også artikelserien om GREVEGÅRDEN nord for Randers, hvor en svineproducent giver sine ansatte fra Ungarn og Polen så dårlige forhold, at han nu klemmes fra alle sider. Både SKAT, Randers kommune og 3F er efter ham og det vikarbureau, han har anvendt.

I tusindvis af fynske jobs er i fare på grund af en afgift, der skal hjælpe os til at producere renere energi. Læs hvordan det hænger sammen på side 12-13 i GRØNT

Vi kan fortælle, hvordan du kan købe et juletræ med god samvittighed. Fair Trees er en dansk opfindelse,d er sikrer at juletræet er produceret under ordentlige forhold fra frø til færdigt træ.

Hvis du ikke får GRØNT – Magasinet for os, der arbejder grønt – direkte i din postkasse, kan du sikkert hente det i din afdeling. Du kan også spørge din afdeling, om de ikke vil bestille det til dig, så du får det sendt hjem.

Det koster kun 80 kroner om året at få bladet – og i 2014 laver vi otte udgaver, to kursusguider og en masse ekstra læsestof.

Om to uger kan du også læse bladet online ved at klikke ind på denne hjemmeside.