TRE GRØNNE BAZARER PÅ STORMØDE

Når 1.000 tillidsfolk fra alle ender og kanter i 3F til stormøde på mandag – 9. december 2013 – mødes i Odense kan de blandt andet gå en tur rundt på den faglige bazar, der er indrettet i en af hallerne.

Blandt de 80 forskellige stande er også tre fra Den grønne Gruppe.

På stand nr. 35 giver | Karin Olsen, Uddannelseskonsulent dig “Et kærligt uddannelsespuf”
Arne Grevsen, gruppeformand står på stand nr. 40, hvor han vil give sit bud på en grøn fremtid for 3F, og endelig kan du på Stand nr. 51 møde samarbejdskonsulent Paw Sjørslev Jensen, der vil tale om de problemer, fagbevægelsen står overfor.

Bazaren er indrettet således, at hver “købmand” har 10 minutter til at holde sit oplæg – så er der to minutters pause, hvor deltagerne skifter plads – og man kan høre et nyt oplæg. Hver  oplægsholder skal regne med at komme med sit oplæg fem gange henover dagen.

STORMØDET er fuld booket, men du kan blive skrevet på venteliste. Du kan se meget mere om stormødet her

På 3F’s kongres i september vedtog kongressen en samlet strategi for organiseringsindsatsen. Den kan du hente i pdf-formatved at klikke på på dette link: 3Fs_strategi_for_faelles_organiseringsindsats