HAR DU TV-TÆKKE

TV2 Fri søger en haveekspert/gartner og vært til Frihuset

TV2 Fri søger efter en haveekspert/gartner med solidt fagligt grundlag. Vi søger en vært, der udover værtsrollen skal kunne planlægge/tilrettelægge indholdet i programmet og samtidig have ansvaret for Frihusets Have. Dette gælder alt fra at holde haven i det daglige, med hjælp fra en gartnerassistent, til at planlægge hvordan haven skal udvikle sig i de kommende år. Haveeksperten skal være god til at formidle og have en solid baggrundsviden på området. Eksperten vil arbejde tæt sammen med en tilrettelægger omkring indholdet i tv-programmet. Der vil også være mulighed for at haveeksperten kan gå i køkkenet og tilberede grøntsager fra haven, eller tale med gæster i studiet.

Jobbet er en fuldtidsstilling .

Arbejdspladsen er Frihuset. Frihuset er samlingspunktet på TV2 Fri. Hver dag sendes to timers direkte tv fra de skønne omgivelser i og omkring ejendommen Krabbeslund, som ligger ved Ejby på Midtsjælland, lige ud til Isefjorden.

Kontakt caster Gitte Vaaben Andersen / 51 37 38 61 /gitte.vaaben@eyeworks.tv – send gerne en beskrivelse af dig selv samt et foto.