GULD TIL GHITA ROSE

Our Last Summer er inspireret af en ABBA-sang og udviklet på rosengartneriet Rosa ved Århus
Our Last Summer er inspireret af en ABBA-sang og udviklet på rosengartneriet Rosa ved Århus

Blandt mere end 120 plantenyheder vandt Ghita Nørbys nye rose “Our last summer” guld på den netop afholdte internationale plantefagmesse, Plantarium, i Holland. Nyhederne blev bedømt af en international fagjury, og ”Our last summer” fik stor ros for den flotte blomstring og vidunderlige duft.
”Our last summer” blev døbt af Ghita Nørby denne sommer, og er en del af den helt nye haverose serie Plant’n’Relax. Guldmedaljen vil give rosen et internationalt gennembrud, og producenter fra hele verden har vist stor interesse for rosen, bl.a. fra USA, Japan og Australien. Der er allerede indgået kontrakter med producenter i Danmark og Holland, og ”Our last summer” vil kunne købes i havecentre over hele landet fra foråret 2014.
”Our last summer” er udviklet af rosenforædler Rosa Eskelund, der også har udviklet HKH Kronprinsesse Marys rose ”Princess of Infinity”, der i øvrigt vandt bronzemedalje på samme udstilling.