DM I MINIGRAVER

Synes du selv, du er skrap med en minigraver – så kom til Have & Landskab fredag 30. august og du vil med garanti blive imponeret.

For her mødes 16 af Danmarks bedste maskinførere til intet mindre end Danmarksmesterskaber for minigravere. De 16 har vundet hver deres indledende runder rundt om i Danmark og tørner så sammen på firmaets Loxam’s stand på H&L.

Udover æren kæmper de bl.a. et trofæ og et gavekort på 8.000 kroner.

Du kan læse meget mere om DM i minigraver her

 

MØD 3F PÅ HAVE & LANDSKAB

Din fagforening er naturligvis også med på Have & Landskab. På standen i område B – nummer 2.32 kan du møde faglige sekretærer og andre, der kan fortælle dig om alle de forhold, fagforeningen kan hjælpe dig med. Du kan også møde redaktionen bag GRØNT – Magasinet for os der arbejder grønt

 

KOM GRATIS IND

Som medlem af 3F kan du og din familie komme gratis ind på Have & Landskab. Du skal bare bestille dine billetter inden du kommer til Slagelse, og så skal du skrive dem ud.

Du finder billetsiden på dette link: H&L 2013

Som virksomhed skriver du 3F – udfylder resten med din egen adresse og email, hvorefter du modtager en pdf-fil med billetterne. Dem skriver du ud og tager med til Slagelse.

Have & Landskab er med sine 250 stande næsten lige så stor som forgængeren i 2011 – og er ubetinget Danmarks største brancheorienterede messe.