HedeDanmark Skovudstyr skifter navn

HedeDanmarks aktiviteter inden for salg af udstyr til juletræsbranchen og skovbruget er flyttet i nyt  domicil i Viborg og skifter samtidig navn til HD2412. Det betyder, at HedeDanmark Skovudstyr for fremtiden  vil blive markedsført under navnet HD2412 på alle geografiske markeder.

Siden etableringen i 1976 har HedeDanmark Skovudstyr skabt sig en position som en førende international leverandør af udstyr til skovbruget, og ikke mindst udstyr til juletræsbranchen i Danmark og i udlandet. Men sektionen har været markedsført under forskellige navne, som har været tilpasset de forskellige sprog.

Nu hedder det fælles navn HD2412 – og logoet ser således ud:

 

HD2412

– Med valget af HD2412 ønsker vi at skabe et navn, der fungerer godt i alle lande, er velegnet til internethandel, men samtidig også signalerer en høj grad af tilgængelighed, hvor HD2412 har åbent 24 timer i døgnet, 12 måneder om året. Oveni synes vi også, at vi er lykkedes med at skabe en kobling mellem juleaften, jul og juletræs-branchen, som har vores fokus” siger adm. direktør Carsten With Thygesen fra HedeDanmark.

Kilde: HedeDanmark