H&L TÆT PÅ REKORD

Med 243 solgte stande her 14 dage før messen er Have & Landskab 2013 meget tæt på at slå den rekord, der blev sat sidste gange i 2011 med 258 stande.

Udstillingsleder Kristian Larsen mener også , at det er realistisk at forvente i omegnen af 9.000 besøgende ligesom i 2011.

”Krisen er stadig aktuel derude, og jeg tror ikke, at der er sket mange ansættelser indenfor de sidste to år, men jeg tror godt, at vi kan holde niveauet fra sidste udstilling. Og først og fremmest er det vigtigt at holde sig for øje, at antallet af beslutningstagere og ledere fra virksomheder og kommuner ikke er faldet, selvom vi gik fra 10.485 besøgende i 2009 til 8.985 i 2011,” pointerer Kristian Larsen.

GRØNT – Magasinet for os, der arbejder grønt – er naturligvis med på messen, hvor redaktionens to medlemmer vil gå rundt og finde gode historier til blad og hjemmeside. Du kan følge vort arbejde her på siden.

Også 3F er naturligvis til stede – og der vil være liv og glade dage på stand nr. B2.32

 

KOM GRATIS IND

Som medlem af 3F kan du komme gratis ind – ja, hele familien kan komme gratis ind på messen. Du skal blot hjemmefra logge ind på dette link, og bestille det antal billetter, du ønsker. Under virksomhed skriver du 3F, Kampmansgade 4, 1791 København V. Email er: din egen email-adresse

Så skriver du dem, du ønsker billet til, og i løbet af kort tid får du billetterne og tager dem med til Slagelse.

Billetregistreringen sker her