DEN DANSKE GRIS HYLDES

Den danske gris – vi elsker dig.

Sådan omtrent kunne overskriften til et lidt særpræget arrangement i København hedde. Men nu er det jo København, så derfor hedder hyldestfesten “Our Danish Pig”.

»Vi havde appetit på et dansk projekt, og det bliver ikke mere dansk end en økologisk gris. Den vil vi fejre over tre dage med gastronomi, øl, kunst, fotografi og en lille film, som dokumenterer vores gris og projektet,« siger Jonathan Soriano, der går under kunstnernavnet Chinorocks, til voresmad.dk.

Landbrug & Fødevarer er med i projektet som samarbejdspartner.

»Vi vil meget gerne være med til at sætte fokus på brugen af svinekød, og dette event var helt oplagt,« siger Asger Kjær Nielsen, kvalitetschef ved Videnscenter for Svineproduktion.

Det bliver otte økologiske grise fra Haarby på Fyn, der er vokset op på Risbjerg Landbrug, der kommer til at præge den gastronomiske del af eventet 25. til 27. august. Du kan læse mere om eventet her

Det koster 995 kr. at deltage i eventet »Our Danish Pig.« Biletter kan købes på denne side