Ledige kan bruge Sundhedsordning

Som noget nyt kan nu også ledige og sygemeldte 3F’ere med pensionsordning i PensionDanmark få behandlinger og stillet en hurtig diagnose via sundhedsordningen.

PensionDanmark har udvidet sundhedsordningen, så medlemmer, som tidligere har haft adgang til ordningen via arbejdet, nu fortsat kan benytte sig af den, selvom der ikke længere bliver indbetalt til deres pensionsordning i PensionDanmark. F.eks. pga. ledighed eller sygemelding.

Sundhedsordningen giver adgang til behandlinger hos en kiropraktor, fysioterapeut, massør og zoneterapeut. Med ordningen er det også muligt at få hjælp til hurtigt at få stillet en diagnose, hvis man er henvist til en speciallæge af egen læge.

Medlemmer uden pensionsindbetalinger har adgang til sundhedsordningen ligeså længe,  de har forsikringer i PensionDanmark. Forsikringerne kan forlænges, så de løber i op til 36 måneder, efter pensionsindbetalingerne er stoppet.

 

Fakta om Sundhedsordningen

Tværfaglig behandling:

  • Hurtig behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut eller massør for problemer og gener i led, muskler og sener
  • Garanteret behandling inden for fire døgn. I akutte tilfælde er du garanteret behandling inden for 24 timer.
  • Ingen lægehenvisning.
  • Behandlinger tæt på dig. Mere end 120 sundhedscentre fordelt over hele landet.
  • Bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Hurtig Diagnose:

  • Hjælper dig, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Du får hjælp fra en sygeplejerske til hurtigt at finde og få booket tid hos en speciallæge. Når diagnosen er stillet, kan sygeplejersken også hjælpe med at finde den hurtigste behandlingstid i det offentlige sundhedssystem.
  • Ring til Hurtig Diagnose på telefon 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8-16.

Læs mere på http://pension.dk/sundhed