MESSETILLÆG – Have & Landskab

Årets store begivenhed for de grønne brancher er uden tvivl udstillingen Have & Landskab, der foregår på Selandia-CEU i Slagelse 28-30. august.

GRØNT – magasinet for os, der arbejder grønt vil naturligvis være massivt til stede på messen, både før – under og efter.

Derfor har vi i samarbejde med Have & Landskab besluttet at udgive et særligt messe-tillæg.

Det udkommer samtidig med vort blad nr. 04, og vil ligge i din postkasse en 14 dages tid før selve messen, altså omkring 15. august.

Som annoncør vil du her få en enestående mulighed for at nå ud til de professionelle besøgende – alle dem, der arbejder i de grønne brancher, og som ved, hvor skoen trykker.

Vore læsere er med til at beslutte, hvilke maskiner, der skal købes ind, og de bruger netop Have & Landskab som inspiration før årets indkøb.

De tre store grupper af besøgende er de kommunale park- og vejforvaltninger ca. 32 %, anlægsgartnerfirmaer ca. 20 % og kirkegårde ca. 12 %. Entreprenører ca. 6 %, boligselskaber ca. 5 % og golfbaner ca. 3 %. Følgende grupper omkring 1 %: Landskabsarkitektfirmaer, brolæggerfirmaer, arkitekt/ingeniørfirmaer, skoventreprenørfirma, maskinstationer og skovdistrikter.

Den geografiske fordeling viser at 60 % af de besøgende er fra Sjælland med øer, 30 % er fra Jylland med øer og 7 % fra Fyn med øer.

Som du kan læse i GRØNT’s media-information rammer bladet direkte ind i kernemålgrupperne. Du kan se vores mediainformation her: GRØNT Mediainfo 2013

 

NYE PRODUKTER

I messetillægget vil vi også omtale mange af de nye produkter og tiltag, som Have & Landskab byder på. Har du en god historie så tøv ikke med at give redaktionen besked. Du kan finde os under KONTAKT her på hjemmesiden.

Her på hjemmesiden vil vi oprette en særlig side om Have & Landskab 2013. Her vil du i løbet af tiden op til messen finder masser af nyheder og omtaler af de mange ting, der foregår på H&L 2013. Du kan altid finde flere oplysninger på udstillingens egen hjemmeside: http://www.hl13.dk/