Viser vej til økologien

Aarstiderne_Barritsskov01Som en af de første giver Greenfeets.dk  en samlet oversigt over Danmarks forhandlere af økologiske varer og tjenester.

Tjenesten viser nemt og bekvemt hvilke økologiske forhandlere, man kan finde i sit lokalområde. Det kan være alt fra gårdbutikker til cafeer og frisører – fællesnævneren er økologi. Portalen startede 1. marts og har allerede nu fået mange økologiske virksomheder med.

-Årsagen til at vi har startet Greenfeets.dk er, at der ikke findes en samlet oversigt over de mange økologiske forhandlere i Danmark. Danskerne er vilde med økologi, men  mange ved desværre ikke, hvor de kan finde den nærmeste helsekost eller gårdbutik, fortæller iværksætteren bag Greenfeets.dk, Jonas Busekist.

Sådan fungerer det:

På Greenfeets.dk kan man hurtigt få et overblik over de økologiske forhandlere i lokalområdet. Man kan også vælge at søge efter forhandlere i kategorier som butik, café, gårdbutik, restaurant og skønhed og wellness.

Tjenesten er helt gratis at benytte for forbrugerne, og det er også gratis for forhandlere at tilføje deres forretning til siden. Fra et beskedent månedligt beløb kan forhandlere købe bedre synlighed og flere præsentationsmuligheder.

Se mere på http://greenfeets.dk/